به نخستين نکتهای که باید در دم کردن درست چای سیاه دقت کنید، ظرفی است که در آن چای دم میآورید. بهتر است که از ظرف هاى چینی برای دم کردن چای سیاه استفاده کنید. ظروف چینی از دیرباز مورد استفاده مردمان شرق آسیا بوده و هست، در ضمن ظروف آهنی و مسی چندان برای سلامتی و واکنشهایی که با چای انجام میدهند، مناسب نیستند. بگذارید آب سماور کاملاً به جوش آید و بعد از جوش آمدن، آن را در قوری چینی بریزید. چای بسته انواع متفاوتی دارد و از این جهت زمان دم کشیدن متفاوتی نیز خواهد داشت.
مثلا اگر به مصرف چای سیاه عادت دارید، معمولا طعم چای سفید به نظرتان شبیه آب خواهد بود. یا اگر به نوشیدن چای سبز یا گیاهی عادت دارید، احتمالا طعم لطیف تری را تجربه خواهید کرد. فروشگاه اینترنتی تیرینک یکی از سایت های معتبر در بازار آنلاین چای در ایران است. تیرینک همچنین با امکان دسترسی به طیف وسیعی از برندهای با کیفیت داخلی و خارجی، انتخاب و خرید آنلاین محصولات با کیفیت را برای مشتریان فراهم می کند.
- این چای ایرانی، کاملا ارگانیک و فاقد هرگونه مواد افزودنی و نگهدارنده بوده، چای شکسته ممتاز است، کاملاً تمیز و الک شده است و هیچگونه چوب، ساقه و خاکهای ندارد.
- ادویه هل از زمانهای بسیار قدیم به عنوان داروی گیاهی استفاده شده است.
- عطر خیلی زیادش به همراه این گسی که داره باعث میشه طعم خیلی خوبی داشته باشه و بهترین از نظر کیفیت و طعم باشه و بین چای های درجه 1 گیلان رتبه اول رو داشته باشه.
- تمام چای های سیاه استفاده شده در این محصول توسط کارشناسان فان تایم آزمایش شده اند و می توانید با اطمینان از سلامت و کیفیت بالا، از طعم دلنشین آن لذت ببرید.
- چای ماچا نیز که از چایهای بسیار معروف آسیای شرقی است، خاستگاهی از سلسله تانگ در چین دارد و توسط راهبان بودایی که به چین سفر کرده بودند، به ژاپنی ها معرفی شد و به بخشی جدایی ناپذیر از فرهنگ ژاپن تبدیل شد.
برگ سبز چای سرشار از آنتیاکسیدان، کافئین، منیزیم، پتاسیم، سدیم، تئوفیلین، کلروفیل و تانن است. در پژوهش هايى، پژوهشگران به این نتیجه رسیدهاند که خوردن دست كم یک فنجان چای سیاه در طول روز، ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. چای سیاه از رشد سرطان جلوگیری میکند و سلولهای سرطانی را وادار به خودکشی میکند. حتی در مواردی نیز مشاهده شده که مصرف چای عملکرد مغز را تقویت کرده و از بروز بیماری آلزایمر جلوگیری میکند.
سرویس چای ایرانی با کیک هویج و گردو
خرید چای ایرانی چای بهاره چای سرگل لاهیجان | OkChay
می توان با مخلوط کردن پودر کاسبرگ چای ترش با آرد گندم نان غنی از آهن تهیه چرا چای کیسه ای نمود. بالاترین مقدار پکتین در کاسبرگ های این گیاه ۴۵/۲ ( دو و چهل و پنج) درصد می باشد مواد پکتینی شامل ۵/۶۴-۶۳ درصد اسید گالاکتورونیک می باشد که عمدتاً به صورت نمک های منیزیم و کلسیم می باشد. پلی ساکاریدهای همراه با پکتین عمدتاً آرابینوز، گالاکتوز می باشد. در پودر آماده ماسالا که ساخته ی کشور هند است تمام ادویه ها بر حسب دستور تهیه ی سنتی هندی انتخاب و میزان آنها به ترکیب اضافه میشود که طعم واقعی چای ماسالا به دست می آید.
چای شکسته معطر ویکتوریا بسته 450 گرمی