اصلیترین کاری که مدیر کافه انجام میدهد سازماندهی کار کارکنان (آشپزها، پیشخدمتها، خدمه رختکن، نظافتچی، نگهبانان و غیره)، کنترل کیفیت خدمات، حل موقعیتهای درگیری احتمالی و ایجاد روحیه خوب برای بازدیدکنندگان است. او با بازدیدکنندگان ملاقات کرد، آنها را در اتاق غذاخوری نشاند، سفارش گرفت، محاسبات انجام داد و به خدمتکاران در آشپزخانه فرمان داد. تماشای این برای همه افراد حاضر در اتاق غذاخوری ناراحت کننده خواهد بود و این اصلاً آن احساسی نیست که باعث می شود مشتریان دوباره به سراغ شما بیایند. به دلیل این که کفپوش رستوران در معرض تردد قرار دارد، به سرعت دچار سایش و فرسودگی میشود.
اما با این حال اگر شما قصد انجام چنین کاری را دارید با آگاهی از اصول طراحی این سبک می توانید به ایده های خلاقانه خود پر و بال بیشتری بدهید و فضای دلنشین و جذابی را خلق کنید. تزیین و زیباسازی دکوراسیون فست فود و کافی شاپ می تواند فضای این مکان ها را دلچسب و متفاوت تر کند بنابراین در هنگام طراحی دکور کافی شاپ علاوه بر توجه به راحتی مبلمان و صندلی ها و سایر وسایل کاربردی باید به تزیین دیوار ها و نورپردازی و تزیین فضای کافی شاپ توجه ای ویژه داشت. میتوانید دیوارها را با دیوارکوبهای دستساز، نقاشیهای شاهنامه، اشعاری از حافظ و دیگر شاعران و هنرهای سنتی و دستی هر کدام از شهرهای ایران تزیین کنید. چه پرسشنامههای الکترونیکی باشد که با استفاده از رایانههای لوحی یا کارتهای نظر سنتی پر شدهاند، باید به مشتریان این فرصت را بدهید تا شما را از هرگونه مشکل مطلع کنند. مهم ترین شناسنه این سبک، استفاده از اشکال هندسی دقیق و جسورانه و رنگهای روشن است. همانطور که مشخص شد، مدیر رستوران یکی از مهم ترین افراد در یک مؤسسه پذیرایی است که پیشرفت و موفقیت تا حد زیادی به آن بستگی دارد.
بهعنوان یک مدیر، کار شما بدون مشکل رستوران است، اما اگر کارمندانی را که کارشان را انجام نمیدهند، سر کار نگه دارید، نمیتوانید به این هدف برسید. ساخت دیوارهها به گونهای که نور رو منعکس میکنن، یکی از جلوههای ویژه این رستوران هست. همچنین با استفاده از چوب های رنگ روشن و حضور نور طبیعی در فضا می توانید فضایی دنج، گرم و صمیمی برای مشتریان فراهم نمائید. صاحبان این رستوران، خواستار دکوراسیون و فضایی بودند که گویای منوی رستوران برگر، بال سوخاری، سوشی، غذاهای ایتالیایی، منوی کودک باشد. باید به این نکته دقت داشته باشید که دکوراسیونهای کلاسیک گزینههایی برای رستوران های لاکچری به شمار میروند؛ زیرا برای اجرای چنین دکوراسیون جذابی به فضای بیشتری نیاز دارید و همچنین برای اجرای آنها نیز هزینههای بیشتری را باید در نظر بگیرید. همچنین داشتن پیک تحویل غذا از ملزومات رستوران های امروزی است.
اگر می خواهید غذاها به شکل خاصی تهیه شود یا سفره ها به این شکل چیده شود و نه به شکل دیگری، باید این موضوع را به آنها بگویید. این را به خاطر داشته باشید دکوراسیون نقش بسیار مهمی در جذب مشتری و رونق کسب و کار انواع طراحی داخلی رستوران شما خواهد داشت. 9.2. مقررات داخلی کار – یک سند کار. و بدون کارمندان متعهد، یک رستوران نمی تواند موفق باشد. کارمندان شما نمی توانند ذهن شما را بخوانند! مهم است که به کارمندان بفهمانیم چه کار اشتباهی انجام می دهند، اما به همان اندازه مهم است که بدانند چه کاری را درست انجام می دهند! رستوران مسلم از بهترین رستوران های تهران در منطقه 15 خرداد و بازار تهران می باشد که با منوهای ایرانی و سنتی از در بین مردم شهرت زیادی دارد، این رستوران در بازار و کوچه حج رحیم با صف های طولانی شاید اعصاب برخی ها را بهم بریزد اما کیفیت خوب غذاهای رستوران مسلم همه این موارد را از یادتان خواهد برد، این واحد در بین ساعات 11 تا 18 میزبان مردم و گردشگران در منطقه تاریخی 15 تهران می باشد.
شما می توانید در رشته تخصصی «سازماندهی خدمات در پذیرایی عمومی» یا دوره های کامل رستوران داری تحصیل کنید. اداره یک رستوران مسئولیت بزرگی است، اما با اجتناب از این 17 اشتباه، می توانید مدیر بزرگی شوید و به موفقیت رستوران خود کمک کنید. برای دکوراسیون رستوران ایرانی می بایست به رنگبندی، نوع دکوراسیون اسباب و اثاث و ایدههای طراحی توجه کرد؛ چراکه این دست اندرکاران تاثیر مهمی روی جذب کاربر دارد. همانطور که در مقاله ایدههای خلاقانه برای جذب مشتری در کافی شاپ اشاره شد، از جمله مهمترین عوامل تاثیرگذار در جذب مشتری، طراحی و دیزاین جذاب است. قوانین رستوران باید توسط همه، از جمله مدیران، رعایت شود! همه شکایات مشتریان، حتی آنهایی که منطقی نیستند، باید جدی گرفته شوند. مردم دوست دارند به جاهایی بروند که حس خوبی به آنها میدهد. در منوی این رستوران، فهرست کاملی از پیش غذاهای سرد و گرم، سوپ، سالادهای متنوع، غذاهای ایرانی اصیل، غذاهای دریایی، دسرهای بین الملل و نوشیدنیهای سرد و گرم وجود دارند. مدیران رستوران وظایف زیادی دارند و البته می توان آنها را خوب انجام داد یا خیلی بد!
بسیار مهم است که بدانید مکان شما چه تأثیری بر بازدیدکنندگان می گذارد. آیا می توانید هر کاری که کارکنان آشپزخانه شما در یک روز انجام می دهند را توصیف کنید؟ اگر کارمندی مقصر باشد، البته، باید در مورد آن با او صحبت کنید (و احتمالاً اقدامات انضباطی انجام دهید). در منوی رستوران، تنها غذاهای ایرانی مشاهده می شود و اگر به صورت خانوادگی یا جمع های دوستانه به رستوران مراجعه میکنید، پیشنهاد می کنیم سینی های رستوران را سفارش دهید که هم قیمت مناسبی دارند و هم حجم بالا. شما باید هر کاری که ممکن است انجام دهید (در حد منطق) تا مطمئن شوید که همه رستوران شما را خوشحال ترک می کنند. با توجه به محدودیت های فضایی و اسکلت بنایی(جهت هزینه کمتر) نماسازی بیشتر پوسته ای انجام شده است. این حوضچه ها و صدای فواره های آبی که دارند می تواند بسیار جذاب و دلنشین باشد و حس آرامش بیشتری را به مخاطب هدیه کند، زیرا چنین فضایی می تواند تا حدودی یادآور طبیعت باشد. فضای پر از گل و گیاه می تواند علاوه بر ایجاد فضایی مرطوب ، هوای داخلی کافی شاپ و رستوران را تصفیه می کند. تخت های سنتی مطابق با خواسته متقاضیان در طرح ها و ابعاد و اندازه مختلفی طراحی می شوند و شما می توانید با سفارش تخت سنتی در ابعاد مختلف و طرح های منبت کاری شده و حکاکی شده بخشی از فضای خانه یا ویلای خود را زیبا و کلاسیک نمایید و از ایجاد یک فضای کلاسیک در خانه لذت ببرید.
که محل تجمع مشتریان و مراجعین جهت صرف غذا است. در اینجا هر نوع امکاناتی که جهت راحتی و آسایش مهمانان تعبیه شده است، در سطح قابل قبول کیفیت قرار دارند و نوع پذیرایی از مهمانان بسیار مورد تحسین است. اگر گیاهخوار هستید اینجا دیر یا زود به پاتوق شما تبدیل میشود چون رستوران با منو گیاهی در تهران زیاد نیست. غذای کم فروش در منو؟ آن ها برای به دست آوردن تجربه های متفاوتی بیرون می روند.هرکسی میتواند در آشپزخانه خانه اش غذای خوب درست کند چیزی که صنعت رستوران داری به آن توجه زیادی می کند. از ویژگی های بسیار خوب و مورد پسند اکثر مشتری ها در رستوران های سنتی، طعم و مزه بسیار عالی و خوش طعم غذا های آن ها می باشد.
رنگ های مورد علاقه در این سبک اصولا سفید، مشکی و قهوه ای می باشند. از آنجا که این رستوران در گوشه ای از یک باغ قرار گرفته است و فضای باغ با درختان بلند بسیار جذاب میباشد و در واقع یکی از علل اصلی مراجعه مشتریان به این رستوران ،محوطه باغ میباشد، سعی شد تا حد امکان، نما شیشه در نظر گرفته شود، تا باغ برای افراد از داخل رستوران چشم انداز خوبی داشته باشد و همچنین تعدادی میز و صندلی و چتر در بیرون کافه برای استفاده در شرایط جوی مسائد و در فضای باز پیشنهاد شد. اگر نتوانید آنها را در جریان قرار دهید، به طور کلی بر رستوران منعکس خواهد شد.
پله بیرونی ساختمان با انتقال دیوار کناریش به فضای داخلی آورده شد تا ارتباط بین طبقات از درون میسر شود. مدیر باید نه تنها ویژگی های حرفه ای داشته باشد، بلکه بتواند با بازدیدکنندگان ارتباط برقرار کند و هر گونه موقعیت درگیری را حل کند. در واقع، این متخصص کار بار را سازماندهی می کند، اطمینان حاصل می کند که کارکنان از قوانین ارتباط با مشتریان و استانداردهای بهداشتی و همچنین الزامات ایمنی پیروی می کنند. اما هرگز این کار را جلوی بازدیدکنندگان انجام ندهید! ارائه یک ناهار یا کوپن رایگان به مشتری ناراضی ممکن است بیهوده به نظر برسد، اما در دراز مدت نتیجه می دهد. اگر یک بازدیدکننده وقت خود را برای ابراز نارضایتی تلف میکند، مهم است که او را جدی بگیرید و تمام تلاش خود را برای اصلاح وضعیت انجام دهید، خواه مجبور باشید عذرخواهی کنید، وعده غذایی را بازپرداخت کنید یا برای وعدههای غذایی بعدی کوپن صادر کنید.
منبع عکس: سایت تخفیش، عکاس نامشخصرستوران گردان برج میلاد در طول سالهای اخیر از پرطرفدارترین رستورانهای شهر تهران بوده است که مشتریان این رستوران نه فقط برای صرف غذا، بلکه برای لذت بردن از چشمانداز این رستوران از پایتخت و فضای زیبا و مدرن آن به این رستوران میروند. استفاده از آجر، کاغذ دیواری با طرحهای ویژه و همچنین چوب و سنگ فضای ایتالیا و رستورانهای پر رفت و آمدش را تداعی میکند. برندسازی در رستورانهای فست فود علاوه بر ایجاد تجربه بهیادماندنی، به ارتقای سطح وفاداری مشتریان نسبت به برند شما نیز کمک میکند. 11. موجودی و حسابداری جابجایی کالا.سازماندهی و حفظ جریان اسناد داخلی برای جابجایی کالا مستلزم این است که مدیر نسبت به اعداد و جزئیات بسیار حساس باشد. ساختمان این کافه، چند ضلعی است و با اختلاف ارتفاع سه پله ای نسبت به باغ عمارت، روی سکویی سنگی واقع شده است. پس با ما همراه باشید تا با شیوه های طراحی این سبک و یک نمونه از رستوران های مدرن ایتالیایی آشنا شوید. تمام جنبه ها و تفاوت های ظریف در مدیریت پرسنل را آشکار می کند. 3. مدیریت شخصیهر زیردستی باید از مافوق خود دستور بگیرد! یکی دیگر از مواردی که باید مد نظر قرار داد، فضای کافی برای تالار رستوران است و اگر فضای اختصاصی برای برگزاری مراسم بتوان در نظر گرفت، در رفاه حال مشتریان معمول و همیشگی رستوران، میتواند تاثیر مثبت داشته باشد.